Turvaa ja tyyliä

Lasikaide terassille

haluatko tietää Lasikaiteen hinnan?

Pyydä meidät ilmaiselle mittakäynnille: mittaamme terassisi ja laskemme kaiteelle hinnan. Täytä alle yhteystietosi, niin sovitaan käynnille päivä ja aika.

Kiitos! Yhteydenottosi on lähtenyt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
LASILUURI
040 588 5780
📞

eikä kukaan pääse droppaan tunnelmaa

Alumiini ja RST-lasikaiteet

Näyttävä ja turvallinen julkisivu

Nykyaikaisilla alumiini- ja RST-kaiteilla tehdään näyttäviä kokonaisuuksia niin uudis- kuin korjausrakentamisessa. Lukemattomien eri kaidevaihtoehtojen joukosta löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu. Kaiteiden verhousmateriaalina voidaan käytää mm. lasia, rakennuslevyä sekä profiilipeltiä, joista lasi on ehdottomasti näyttävin. Säleiköillä tuodaan kokonaisuuteen oma mausteensa. Suunittelemme kaiteet aina asiakkaan kanssa yhdessä.

Alumiinilasikaide

lumiinilasikaide vastaa tämänpäivän haasteisiin. Kaidevalikoiman monipuolisuus antaa mahdollisuudet mitä erilaisimpiin lopputuloksiin.

RST- ja kokolasikaide

Toteutamme RST-kaiteita Q-railing järjestelmästä, joka sisältää myös mitä moninaisempia lasitusheloja. RST-kaiteet sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kaiteessa käytettävistä materiaaleista löytyy terästä, puuta ja alumiinia. Teemme järjestelmästä myös pelkästään käsijohteita.

Vaatimukset kaiteelle

Kaide tulee rakentaa terassille aina, kun putoamisen vaara on olemassa ja kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm. Suojakaide vaaditaan, kun putoamiskorkeus on yli 700 mm sellaisissa kohteissa, joihin lapsilla on pääsy. Näissä kohteissa kaiteessa ei voi olla kiipeilyn mahdollistavaa rakennetta tai kuviointia. Lue kaidetta koskeva asetus täällä (finlex) >

Tilaa ilmainen arviokäynti, niin saat hinnan terassikaiteelle >

Ajankohtaista

Kuulumisia terassityömailta

Kuinka paljon maksaa parvekkeen lasitus?

26.3.2024

Parvekelasituksen neliöhinnan pystyy arvioimaan helposti. Katso ohjeet täältä

Lue lisää >>

Luotettavuus kunnossa

KSPL on varma ja vakaa toimija