lisää kotisi arvoa ja asumismukavuutta:

lasitettu PARVEke

haluatko tietää PARVEKElasituksen hinnan?

Pyydä meidät ilmaiselle mittakäynnille: mittaamme parvekkeesi ja laskemme parvekelasituksen hinnan. Täytä alle yhteystietosi, niin sovitaan käynnille päivä ja aika.

Kiitos! Yhteydenottosi on lähtenyt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

on ainut tapa laajentaa kerrostaloasunnon käyttöpinta-alaa ilman veroseuraamuksia.

ALUTEC 3

Parvekelasitus 5 vuoden takuulla

Parvekkeen uusi aika

Parvekelasitus mahdollistaa parvekkeen käytön vuodenajasta riippumatta. Lasitus suojaa tehokkaasti parveketta sateelta, tuulelta, pölyltä ja melulta. Tarvittaessa voi siirtää lasit kokonaan syrjään tai jättää ne tuuletusasentoon. Lasitetulla parvekkeella voi nauttia yhdessäolosta kelistä riippumatta kaikkina neljänä vuoden aikana. Parveke pysyy puhtaampana ja viihtyisämpänä, jolloin sen käyttömahdollisuudet lisääntyvät. Lasituksen myötä parvekkeellanne alkaa uusi aika.

Laadukkaat materiaalit

Alutec -parvekelasit valmistetaan suomalaisten valmistajien ensiluokkaisista materiaaleista. Parvekelasitus on puitteeton kevyesti liukuva ja tukevarakenteinen lasitussysteemi. Se kestää rajutkin olosuhdemuutokset, niin tuulet kuin sateet. Säätöprofiili takaa siistin lopputuloksen. Parvekelasitukselle myönnetään 5 vuoden takuu.

Tutkittua turvallisuutta

Alutec-parvekelasitus on testattu EN 12210, EN12211, SFS 3304 sekä EN12600 menetelmien mukaisesti. Kaikki järjestelmässä käytettävät osat on koevanhennettu standardin ISO 4892-2 mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty CE‑merkintä ja tuote on ETA-hyväksytty. Alutec-parvekelaseissa käytetään aina karkaistua lasia. Lasin karkaisu takaa paremman kestävyyden ja turvallisuuden.

Lataa Alutec 3 -esite >Tilaa ilmainen arviokäynti, niin saat hinnan terassilasitukselle >

Ajankohtaista

Kuulumisia terassityömailta

Kuinka paljon maksaa parvekkeen lasitus?

26.3.2024

Parvekelasituksen neliöhinnan pystyy arvioimaan helposti. Katso ohjeet täältä

Lue lisää >>

Luotettavuus kunnossa

KSPL on varma ja vakaa toimija