Alusta loppuun

Terassin perustus

aika aloittaa terassiprojekti?

Ota meihin yhteyttä ennen kuin aloitat ja autamme projektin suunnittelussa, hankinnoissa ja rakentamisessa. Saat meiltä terassin avaimet käteen -periaatteella. Täytä alle yhteystietosi, niin olemme yhteydessä.

Kiitos! Yhteydenottosi on lähtenyt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
LASILUURI
040 588 5780
📞

on ensimmäinen työvaihe avaimet käteen -terassilla.

terassin perustus

Terassi avaimet käteen

Teemme terassien perustukset pääsääntöisesti kierrepaaluilla. Kierrepaalu on siistimpi ja vaivattomampi tapa perustaa verrattuna perinteiseen perustustapaan. Kone- tai käsinasennettava paalu kierretään maahan kunnes saavutetaan riittävä kantavuus ja päästään routarajan alapuolelle. Tällöin routaeristyskin voidaan jättää pois. Kierrepaaluperustus ei tarvitse mittavia ja kalliita maansiirtotöitä, joten piha pysyy siistinä asennuksen aikana.

Kierrepaaluperustus on edullista ja nopeaa

Kun terassi perustetaan kierrepaaluilla, on työ lähes poikkeuksetta kokonaiskustannuksiltaan halvempi ratkaisu kuin perinteinen perustus. Kun kaivamista ei tarvita ja paalut ruuvataan oikealle syvyydelle, päästään perustustyöstä nopeasti siirtymään itse terassin rakentamiseen.

Avaimet käteen

Teemme koko terassiprojektin: piirustuksista rakennuslupien hakemiseen, perustuksista katteeseen. Sinulle jää vain terassin sisustus ja tilasta nauttiminen.

Tilaa ilmainen arviokäynti, niin saat hinnan terassin perustukselle >
Katettu terassi

Ajankohtaista

Kuulumisia terassityömailta

Kuinka paljon maksaa parvekkeen lasitus?

26.3.2024

Parvekelasituksen neliöhinnan pystyy arvioimaan helposti. Katso ohjeet täältä

Lue lisää >>

Luotettavuus kunnossa

KSPL on varma ja vakaa toimija