Kuinka paljon maksaa parvekkeen lasitus?

Kun parvekelasituksen hankintaan aletaan suunnittelemaan niin ensimm√§isten asioiden joukossa nousee esille kysymys: ‚ÄĚKuinka paljon maksaa parvekelasitus meid√§n normaalille parvekkeelle?‚ÄĚ. Eritt√§in hyv√§ ja yksinkertainen kysymys ja helpoin tapa selvitt√§√§ asia on ottaa t√§st√§ yhteytt√§ meihin ja tilata ilmainen kustannusarviok√§ynti. Jos mietitytt√§√§ ett√§ eik√∂ sit√§ hintaa voi vaan puhelimessa antaa niin kannattaa jatkaa lukemista eteenp√§in. Aivan ensimm√§iseksi t√§ytyy selvitt√§√§ ett√§ millainen on normaali parveke?

‚ÄĚKuinka paljon maksaa parvekelasitus meid√§n normaalille parvekkeelle?‚ÄĚ

Parvekkeet

On olemassa tiettyj√§ hyvin yleisi√§ parveketyyppej√§ etenkin 60-, 70- ja 80-luvuilla rakennetuissa kerrostaloissa. Yleisin parvekemalli n√§iss√§ on ulkonevat yhten√§iset parvekelinjat joissa vain etusivulla on kaide. Puhutaan niin sanotuista suorista parvekkeista eli parvekelasitusta tulee vain yhdelle sivulle yksi suora p√§tk√§. Jos lasitusta tuleekin kahdelle sivulle ja lasituksen kohtaavat nurkassa puhutaan L-parvekkeesta. Ja vastaavasti jos sivuja onkin kolme ja kaikki sivut kohtaavat k√§ytet√§√§n termi√§ U-parveke. Uudemmissa kerrostaloissa on yleens√§ enemm√§n L- ja U-parvekkeita. Vaikka on olemassa tietynlaisia ‚ÄĚnormi‚ÄĚ parveketyyppej√§ kerrostaloissa niin kuitenkin suurin osa parvekkeista on viel√§ eri kokoisia. Joka taas vaikuttaa parvekelasituksen hintaa. Omakotitalojen ja m√∂kkien parvekkeet ja terassit ovat sitten viel√§ oma juttunsa. Eli ei voida nimet√§ ‚ÄĚnormaalia‚ÄĚ parveketta.

Mistä parvekelasituksen hinta koostuu?

Usein kysytään lasituksen neliö hintaa, mutta parvekelasituksen hintaan eniten vaikuttavat asiat ovat lasituksen pituus ja korkeus eli kuinka paljon lasitusta tulee. Mitä matalampi lasitus sitä pienempi metri hinta. Myös parvekelasituksen kiinnityksellä on merkitystä hintaan. Jos lasitus tulee alhaalta esim. kaiteenpäälle suoraan kiinni on hinta pienempi kun jos kiinnity tulisikin kaiteen kyljestä. Jolloin mukaan astuu alumiini/rst kulma joilla parvekelasituksen alakisko kiinnitettäisiin kaiteeseen. Parvekelasitukseen asennetaan yleensä vesipelti jolla johdetaan lasitusta vasten sataneet sadevedet hallitusti pois. Monesti parvekkeella on rakoja kaiteen reunoissa joita halutaan tukkia ettei lumi pääse pöllyään parvekkeelle. Tai aukkoja kaiteessa tai pieliseinässä joihin voidaan laittaa kiinteää turvalasia. Nämä kaikki pienet asiat vaikuttaa aina hintaa nostavasti.

Parvekelasituksen hinta

Eli parvekelasituksen hintaan vaikuttavia tekijöitä on niin monta että valmista hintaa parvkelasitukselle ei voi sanoa. Vaan hinta on aina parveke kohtainen.

Enemmän on aina suhteessa vähemmän.

Jotta ymm√§rt√§isi suuruusluokan lasituksen hinnoista, niin aikaisemmin mainitut ‚ÄĚsuorat‚ÄĚ parvekkeet ovat yleens√§ n. 3,7m pitki√§. N√§iden parvekkeiden hintahaarukka on yleens√§ n. pari tuhatta euroa. Hinta sis√§lt√§√§ tuotteen, asennuksen, toimituskulut ja arvonlis√§veroa 24%. Mutta t√§ytyy muistaa ett√§ mit√§ suurempi parveke on niin sit√§ edullisemmaksi lasitus suhteessa tulee. Enemm√§n on aina suhteessa v√§hemm√§n.

Ota siis tästä yhteyttä ja tilata ilmainen kustannusarviokäynti.

‚Äć

No items found.

BLogi

Luotettavuus kunnossa

KSPL on varma ja vakaa toimija