Jos sinua kiinnostaa

lasitettu terassi

haluatko tietää terassilasituksen hinnan?

Pyydä meidät ilmaiselle mittakäynnille: mittaamme terassisi ja laskemme lasituksen hinnan. Täytä alle yhteystietosi, niin sovitaan käynnille päivä ja aika.

Kiitos! Yhteydenottosi on lähtenyt.
Lomakkeen lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen tai soita 040 588 5780.

olet oikeassa paikassa.

ALUTEC 5

Pystypuitteeton näyttävä terassilasitus

Alutec-5 lasitus on ensimmäinen pystypuitteeton terassin liukulasijärjestelmä Suomessa jota voidaan käyttää patio- ja terassilasituksena. Alutec-5 terassilaseja on erittäin helppo käyttää. Lasit vaan liu’utetaan sivuun. Kiinni ollessaan nämä terassilasit menevät hiukan päällekkäin muodostaen näin yhtenäisen lasiseinämän joka pitää tuiskut loitompana. Näkyvyys pysyy kuitenkin esteettömänä, koska tässä terassilasituksessa ei ole pystypuitteita. Alutec-5 terassilaseilla on CE-merkintä.

Avausmekanismit

Alutec-5 terassilasitus on helppo avata. Avaa vain lukitus ja siirrä lasit sivuun: näin avattava lasi ei vie tilaa parvekkeelta tai terassilta, koska se ei ole saranoitu. Terassilasituksen voi tarvittaessa avata reunoilta tai vaikkapa keskeltä. Järjestelmään on myös saatavan avaimellinen lukitus.

Lataa Alutec 5 -esite >Tilaa ilmainen arviokäynti, niin saat hinnan terassilasitukselle >

ALUTEC DENSE

Pystypuitteinen tyylikäs terassilasitus

Alutec Dense on pystypuitteellinen, sivuille limittäin liukuva terassilasijärjestelmä. Sirosta ulkoasustaan huolimatta terassilasitus on tiivis ja tukeva. Profiilien väliin ei jää rakoa, joten terassilasit suojaavat niin säältä, roskilta kuin myös melulta. Tällä lasituksella kotisi saa aidon talvipuutarhan, jossa on mukava istua kupponen kuumaa kädessä säällä kuin säällä.

Toimintavarmuutta

Alutec Densen profiilit ovat laadukkaita ja mahdollistavat suurtenkin yksittäisten terassilasielementtien toteutuksen. Näin saadaan mahdollisimman vähän pystypuitteita häiritsemään maisemaa, tiiviydestä tinkimättä. Teknisten ratkaisujen ansiosta lasitus on hiljainen ja keveä käyttää.

Lukitusvaihtoehtoja

Alutec Dense -terassilasituksen peruslukko on kapea ja hyvin profiiliin istuva pystymallinen lukko. Se on upotettu profiiliin, eikä se häiritse lasien liu’uttamista. Denseen on saatavilla myös ulkopuolelle asennettava avainpesä. Pystylukon tilalle lasitukseen on asennettavissa myös vetonuppilukko tai sarjoitettu Abloy-lukitus.

Lataa Alutec Dense -esite >Tilaa ilmainen arviokäynti, niin saat hinnan terassilasitukselle >

ALUTEC PREMIUM

Laadukkain terassilasimme

Karkastusta lasista tehty kevyesti liikkuva ja tiivis Alutec Premium on terassilasituksen aatelia. Saat suojaa säältä, siitepölyltä ja hyttysiltä, kun terassisi tehdään laadukkaista Alutec Premium -elementeistä. Tähän malliin saadaan asennettua terassiverhot suoraan lasiin.

Lasit ja karmit haluttuun sävyyn

Alutec Premiumin värin saat valita värivalikoimastamme. Saatavilla on kirkkaan lasin lisäksi mm. ruskea ja harmaa lasi, jotka antavan lisää näkösuojaa ja vähentävät auringonpaisteen kirkkautta. Myös karmien väri on vapaasti valittavissa, vakiovärit ovat harmaa, tumma harmaa, mattamusta ja valkoinen.

Terassiverhot suoraan lasitukseen

Asennettuun Alutec Premium-lasitukseen saadaan kiinnitettyä huomaamattomasti terassiverhot. Verho kiinnitetään jokaiseen lasielementtiin ja ne liukuvat lasituksen mukana. Vekkiverhot ovat ylhäältä ja alhaalta avattavat ja ne on saatavilla vaalean harmaina sekä valkoisina.

Avausmekanismi

Premium-terassilasituksen pystylukko sulautuu profiiliin saumattomasti eikä tule lasien siirtelyn tielle. Lasitukseen on mahdollista asentaa myös ulkopuolelle asennettava avainpesä, jolloin lukitulle terassille voi kulkea myös ulkopuolelta.

Lataa Alutec Premium -esite >Tilaa ilmainen arviokäynti, niin saat hinnan terassilasitukselle >

Ajankohtaista

Kuulumisia terassityömailta

Kuinka paljon maksaa parvekkeen lasitus?

26.3.2024

Parvekelasituksen neliöhinnan pystyy arvioimaan helposti. Katso ohjeet täältä

Lue lisää >>

Luotettavuus kunnossa

KSPL on varma ja vakaa toimija